Apunta't al casal d'estiu!

Serveis educatius i de lleure per tots
INSCRIPCIÓ CASAL D'ESTIU

El casal

Vam nèixer amb un proposit clar; oferir extraescolars de qualitat per a tots els nens i nenes, sense importar res més. Cada dia treballem per aconseguir una millora de la pedagogia social i intentem donar respostes a unes necessitats reals.

El nostre projecte neix per estar encaminat a promoure les diferents disciplines treballant conjuntament amb l’escola i seguint l’ideari del centre.

Comptem amb un equip d’educadors i monitors formats, amb
experiència que desenvolupen una tasca essencial per ajudar a crèixer a l’infant.

Qui som?

Patim, patam, patum és un projecte educatiu emmarcat dins de l’àmbit del lleure que vol fomentar valors a través del joc com a eina de desenvolupament integral dels nens i nenes.

Aquesta proposta consisteix en diversos serveis (acollida matinal, extraescolars i repàs escolar) prestats per diversos professionals de l’àmbit de l’educació i del lleure.

Treballem múltiples aspectes d’expressió, els diferents tipus de llenguatges (oral, plàstic, matemàtic, musical…) i fomentem el contacte de l’escola amb les famílies.

Per què nosaltres?

Perquè nosaltres som tots: l’escola, els pares, els infants i Patim Patam Patum. Junts creem un espai on els infants i les seves necessitats prevalguin per davant de tot.

Creem valors, és la nostra primera premissa. Que cada un dels nens se senti còmode en un ambient net, positiu i tranquil. On el que més importa és divertir-se però sempre creant valors.