El nostre casal d'estiu!

Serveis educatius i de lleure per tots

El casal

Vam nèixer amb un proposit clar; oferir extraescolars de qualitat per a tots els nens i nenes, sense importar res més. Cada dia treballem per aconseguir una millora de la pedagogia social i intentem donar respostes a unes necessitats reals.

El nostre projecte neix per estar encaminat a promoure les diferents disciplines treballant conjuntament amb l’escola i seguint l’ideari del centre.

Comptem amb un equip d’educadors i monitors formats, amb
experiència que desenvolupen una tasca essencial per ajudar a crèixer a l’infant.

Els nostres preus

Acollida

4€ per dia esporàdic. 15€ per setmana fixa.

Menjador

8€ per dia esporàdic. 35€ per setmana fixa.

el Casal
1 SETMANA
2 SETMANES
3 SETMANES
4 SETMANES
5 SETMANES
MATÍ
€ 69
€ 135
€ 200
€ 265
€ 325
TARDA
€ 67
€ 131
€ 194
€ 257
€ 316
MATÍ + TARDA
€ 90
€ 175
€ 255
€ 330
€ 405

Rati de nens per grup.
Mínim 10, màxim 24

Incloses
Totes les excursions

Descomptes
– 10% per germans/anes

Qui som?

Patim, patam, patum és un projecte educatiu emmarcat dins de l’àmbit del lleure que vol fomentar valors a través del joc com a eina de desenvolupament integral dels nens i nenes.

Aquesta proposta consisteix en diversos serveis (acollida matinal, extraescolars i repàs escolar) prestats per diversos professionals de l’àmbit de l’educació i del lleure.

Treballem múltiples aspectes d’expressió, els diferents tipus de llenguatges (oral, plàstic, matemàtic, musical…) i fomentem el contacte de l’escola amb les famílies.

Per què nosaltres?

Perquè nosaltres som tots: l’escola, els pares, els infants i Patim Patam Patum. Junts creem un espai on els infants i les seves necessitats prevalguin per davant de tot.

Creem valors, és la nostra primera premissa. Que cada un dels nens se senti còmode en un ambient net, positiu i tranquil. On el que més importa és divertir-se però sempre creant valors.